Aanbod

Onze bedrijfswagens

Afspraak maken voor onderhoud en/of APK-keuring? 0475-482453

Dodge Ram

1500 5.7 V8 4×4 Laramie SPORT LPG FULL OPTIONS

Bijzondere opties

  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • LED koplampen
  • navigatiesysteem full map
  • cruise control
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 20"

Alles over de auto

Over de Dodge Ram

Kilometerstand 144.825 km
Bouwjaar 2020
Kleur rood
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof LPG G3
Carrosserievorm Terreinwagen (grijs kenteken)
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
BTW/Marge BTW
Kenteken VHN-93-X
Wegenbelasting € 231 tot € 231 per kwartaal

Wij zijn gesloten op: 
Koningsdag: 27 April
Hemelvaartweekend: 09 mei, 10 mei, 11 mei, 
2de Pinksterdag: 20 mei


Deze Dodge Ram 1500 staat voor u klaar. Een geweldige, nog jonge occasion die goed is voor gemakkelijk nog een tonnetje of twee op de teller. De aandrijving wordt verzorgd door een achtcilinder motor en een automatische transmissie. Het interieur ademt luxe door de leren bekleding. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! In deze Dodge profiteert u onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, treeplanken, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het full map navigatiesysteem! Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Voorzien van keyless start. Dat betekent: met de elektronische sleutel op zak is een druk op de knop genoeg om de auto te starten. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid – niet te snel, niet te langzaam. Precies goed.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem.

Als u meer wilt weten over deze Dodge, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Stijlvol en veelzijdig, dat zijn misschien wel de belangrijkste kenmerken van de Dodge Ram 1500. Dit exemplaar is bovendien voorzien van verschillende systemen die het autorijden aangenamer en veiliger maken. De aandrijving van deze Dodge wordt verzorgd door een achtcilinder motor en een automatische transmissie. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Dodge Ram 1500 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, LPG-installatie, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard full map navigatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Vergeet uw autosleutels! Met de keyless start instappen en starten is veel makkelijker. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel.

Proefrit maken? Bel ons en we zetten ‘m voor u klaar!

Alle auto’s worden geleverd met Autotrust garantie pakket (tenzij anders vermeld).
–  Autotrust uitgebreid garantie pakket op alle auto’s jonger dan 8 jaar en minder dan 150000km ( Duur garantie: 3 maanden met een max van 7500km)
–  Autotrust instap garantie pakket op alle auto’s tot 12 jaar oud en minder dan 200000km ( Duur garantie: 3 maanden met een max van 7500km)

Vermelde prijs is exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
De auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden APK, tenaamstelling, poetsbeurt en aflevercontrole.
Onderhoudsbeurt kunnen wij tegen meerprijs aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden.
Financial Leasing (ook voor startende ondernemers) behoort ook tot de mogelijkheden, vraag naar de voorwaarden. 
Tussentijds of geheel boetevrij inlossen is mogelijk!

Houd er rekening mee dat de auto’s die wij verkopen niet nieuw zijn. Het bekijken van de auto in persoon geeft u de kans om de algemene conditie, het interieur, de werking van de verschillende systemen, de staat van onderhoud en andere voor u belangrijke aspecten te beoordelen. Bovendien kunt u tijdens uw bezoek eventuele vragen stellen en kunt u de auto testen door een proefrit te maken.  Bedankt voor uw interesse en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een bezichtiging.

Bezoekadres:
Rijksweg Noord 19
6102 BM ECHT
NEDERLAND 

Openingstijden: 
Maandag t/m Vrijdag: 8.00-17.00 uur.
Zaterdag: 9.00-13.00 uur. 
Zon- en Feestdagen: gesloten.
Contact/videogesprek via Whatsapp of Facetime  is ook mogelijk.

*** Deze advertentie is onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en / of tussentijdse verkoop ***

Technisch

Aantal versnellingen 8
Vermogen 401 pk
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 5654cc
Gewicht 2.493 kg
Trekgewicht ongeremd 750 kg
Wielbasis 367 cm
Breedte 208 cm

Opties

Overige
lederen bekleding lichtmetalen velgen 18" LED koplampen navigatiesysteem full map cruise control airco (automatisch) lichtmetalen velgen 20" lederen stuurwiel stoel ventilatie voor elektrische ramen achter buitenspiegels elektrisch inklapbaar zij airbag(s) voor spraakbediening stuurwiel verwarmd stuurwiel multifunctioneel achteruitrijcamera audio installatie keyless start Elektronisch Stabiliteits Programma LED mistlampen hill hold functie lpg installatie Instructieboekjes aanwezig achterbank in delen neerklapbaar lendesteunen (verstelbaar) bandenspanningscontrolesysteem elektrische ramen voor alarmsysteem keyless entry stuur verstelbaar elektrisch verstelbare passagiersstoel bestuurdersairbag dimlichten automatisch LED achterlichten stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk voorstoelen verwarmd Sport-pakket chroom delen exterieur buitenspiegels in carrosseriekleur buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar hoofd airbag(s) voor elektronische remkrachtverdeling elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen Anti doorSlip Regeling bumpers in carrosseriekleur Apple Carplay/Android Auto multimedia-voorbereiding passagiersairbag Gedeeltelijke onderhoudshistorie beschikbaar Bluetooth telefoonvoorbereiding alarm klasse 1(startblokkering) hoofd airbag(s) achter Brake Assist System Anti Blokkeer Systeem

Milieu

Energielabel
CO2 uitstoot 371 gram per kilometer

Afleverpakketten

Autotrust 3 maanden Uitgebreid-pakket (inbegrepen)

–  Autotrust uitgebreid garantie pakket op alle auto’s jonger dan 8 jaar en minder dan 150000km 

€ 0

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
John Bankers
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0475 – 482 453
NL
Totaal € 45.950 (excl. btw)
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 45.950 (excl. btw)

contact

Wij staan voor je klaar

Recencies

Wat onze klanten zeggen

×

Hallo!

Klik op de verkoper van uw keuze om een WhatsApp gesprek te beginnen. Of stuur een mail naar info@bankers.nl

× Ik wil graag meer informatie over een bedrijfswagen.