Rijksweg Noord 19
6102 BM - Echt
0475-482453
 

Over Ons

In het begin van de jaren 70 begonnen Han Bankers en zijn vrouw Elly met de in- en verkoop van gebruikte personenwagens vanaf de Rijksweg Noord 19 te Echt. Daarvoor hadden zij enkele jaren een BP tankstation in Koningsbosch gehad.

Midden jaren 70 werd de overstap gemaakt naar de in- en verkoop van lichte bedrijfswagens. In de jaren die volgden werd het terrein uitgebreid, een showroom gebouwd en de werkplaats vergroot. Het bedrijf groeide snel in de jaren 80 en 90. Binnen de provincie Limburg stond Bankers bekend als hét adres voor een gebruikte bedrijfswagen.

De oudste zoon John Bankers kwam in 1996 te werken in het bedrijf en nam in 2001 het stokje van zijn vader over. Kort daarna is het terrein nogmaals uitgebreid en is het aanbod verdubbeld van 40 naar ruim 80 bedrijfswagens. 

Wij hebben een snel wisselende voorraad van alle merken en types in verschillende prijsklassen. Een persoonlijk advies bij de aanschaf van een bedrijfswagen is erg belangrijk en dat krijgt u bij ons.

Door onze kleinschaligheid en jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat u mag verwachten. Wij garanderen u een betrouwbare basis waar men op terug kan vallen in geval van garantie, onderhoud en service. Wij bieden enkel de betere kwaliteit aan!

Wij richten ons op de lange termijn relatie met de klant en staan bekend om onze persoonlijke service! 

 

 

*** Waarom kiest u voor Bankers Bedrijfswagens  ***

 

Onze prijzen zijn all-in (aflevercontrole, geldige APK, poetsbeurt en tenaamstelling inbegrepen)

Garantiemogelijkheden voor de duur van 6, 12 of 24 maanden via Autotrust

Wij hebben altijd een ruime selectie aanwezig van alle merken en types

Wij rekenen GEEN afleverkosten

Wij adverteren met originele bouwjaren en kilometerstanden

Wij hebben een eigen werkplaats voor garantie, service en onderhoud

Inruil van uw huidige bedrijfswagen of personenwagen is mogelijk

Gratis vervangend vervoer bij garantie, service en onderhoud (indien beschikbaar)

Wij verzorgen kosteloos uw financiering voor u

 

U bent altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking of om onze ruime voorraad te bezichtigen. De koffie staat klaar!

 

Met vriendelijke groet,

 

John Bankers

 

Aanbod