Bankers Bedrijfswagens

Over Ons

In het begin van de jaren 70 begonnen Han Bankers en zijn vrouw Elly met de in- en verkoop van gebruikte personenwagens vanaf de Rijksweg Noord 19 te Echt. Daarvoor hadden zij enkele jaren een BP tankstation in Koningsbosch gehad.

Midden jaren 70 werd de overstap gemaakt naar de in- en verkoop van lichte bedrijfswagens. In de jaren die volgden werd het terrein uitgebreid, een showroom gebouwd en de werkplaats vergroot. Het bedrijf groeide snel in de jaren 80 en 90. Binnen de provincie Limburg stond Bankers bekend als hét adres voor een gebruikte bedrijfswagen. De oudste zoon John Bankers kwam in 1996 te werken in het bedrijf en nam in 2001 het stokje van zijn vader over. Kort daarna is het terrein nogmaals uitgebreid en is het aanbod verdubbeld van 40 naar ruim 80 bedrijfswagens.

Wij hebben een snel wisselende voorraad van alle merken en types in verschillende prijsklassen. Een persoonlijk advies bij de aanschaf van een bedrijfswagen is erg belangrijk en dat krijgt u bij ons. Door onze kleinschaligheid en jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat u mag verwachten. Wij garanderen u een betrouwbare basis waar men op terug kan vallen in geval van garantie, onderhoud en service. Wij bieden enkel de betere kwaliteit aan!

Wij richten ons op de lange termijn relatie met de klant en staan bekend om onze persoonlijke service!

Recencies

Wat onze klanten zeggen

×

Hallo!

Klik op de verkoper van uw keuze om een WhatsApp gesprek te beginnen. Of stuur een mail naar info@bankers.nl

× Ik wil graag meer informatie over een bedrijfswagen.